Cursussen

NEVOA organiseert met het opleidingsbureau van SRA per jaar een tweetal verdiepingscursussen, die aansluiten op het programma van de kringbijeenkomsten. Hiernaast stelt SRA jaarlijks een cursusprogramma samen, waaraan NEVOA leden tegen de SRA ledenprijs kunnen deelnemen. Het cursusaanbod van SRA is te vinden op www.sra.nl/educatie

Hiernaast organiseert NEVOA in samenwerking met bureau Dialogue regelmatig trainingen, waarin vaardigheden in combinatie met vaktechniek centraal staan. Informatie over nieuwe trainingen wordt via de email gedeeld.

Nieuw in het cursusaanbod is de samenwerking met Law At Web. Law At Web verzorgt online juridische cursussen (live webinars, videocolleges on demand en combinaties daarvan), waarbij vakinhoudelijke kwaliteit, online interactie tussen docent en deelnemers en een goede prijs/kwaliteitverhouding hoog in het vaandel staan. Law At Web biedt aan NEVOA leden een korting van 20% op haar cursusaanbod. het cursusaanbod is te volgen via www.lawatweb.nl. De kortingscode kunt u opvragen bij het NEVOA secretariaat.

Inschrijven?
Maak op de website van Law At Web eenmalig een account aan met e-mailadres en wachtwoord. U heeft met deze gegevens toegang tot uw persoonlijke Law At Web pagina.
Webinars en video’s die u met uw account via de website bestelt (inclusief cursusmateriaal) kunt u op deze persoonlijke pagina terugvinden.

Kortingscode
Wilt u gebruik maken van de korting, dan vult u aan het eind van het bestelproces de kortingscode in. De kortingscode is bij het secretariaat op te vragen.

Uitproberen?
Elke vrijdag houdt Law At Web om 12:00 uur een korte testsessie, waarmee het volgen van online cursus vanaf de eigen werkplek even kan worden uitgeprobeerd.