Cursussen

NEVOA organiseert met het opleidingsbureau van SRA per jaar een tweetal verdiepingscursussen, die aansluiten op het programma van de kringbijeenkomsten. Hiernaast stelt SRA jaarlijks een cursusprogramma samen, waaraan NEVOA leden tegen de SRA ledenprijs kunnen deelnemen. Het cursusaanbod van SRA is te vinden op www.sra.nl/educatie

Hiernaast organiseert NEVOA in samenwerking met bureau Dialogue regelmatig trainingen, waarin vaardigheden in combinatie met vaktechniek centraal staan. Informatie over nieuwe trainingen wordt via de email gedeeld.

Nieuw in het cursusaanbod is de samenwerking met Boom juridisch opleidingen. Boom juridisch opleidingen verzorgt online juridische videocursussen welke 24/7 beschikbaar zijn en bieden een brede invulling aan uw kennisbehoefte. Er wordt gewerkt met docenten uit de praktijk en de wetenschap, uit zowel de advocatuur, het wetenschappelijk onderwijs én de rechterlijke macht en uitvoeringsorganen. Alle cursussen zijn voorzien van PO/PE-punten. Bekijk het cursusaanbod via www.boomjuridischopleidingen.nl. De kortingscode kunt u opvragen bij het NEVOA secretariaat.

Inschrijven?
Maak op de website www.boomjuridischopleidingen.nl eenmalig een account aan. De videocursussen die u met uw account via de website bestelt (inclusief cursusmateriaal) kunt u op deze persoonlijke pagina in uw account terugvinden.

Kortingscode
Wilt u gebruik maken van de korting, dan kunt u tijdens het bestelproces de kortingscode invullen. De kortingscode is bij het secretariaat op te vragen.