Opleidingen

NEVOA zet zich voortdurend voor haar leden in om het kennisniveau te vergroten en de uitoefening van het beroep van bedrijfsjuridisch adviseur verder te professionaliseren.

NEVOA wil ervoor zorgen dat bij NEVOA aangesloten bedrijfsjuridisch adviseurs tot de beste in hun vak behoren en stelt daartoe kwaliteitseisen. Zij doet dit door de leden te onderwerpen aan een PE reglement.

In het PE reglement staat dat leden permanent dienen bij te blijven op hun vakgebied door het volgen van gerichte opleidingen en vaardigheidstrainingen. Door het volgen van opleidingen en trainingen verwerft een lid PE punten. Jaarlijks moet elk lid tenminste 16 PE punten op het gebied van de rechtsgeleerdheid behalen. NEVOA toetst jaarlijks of haar leden aan deze eisen voldoen. Klik hier voor het PE-reglement.

Indien u een training of cursus heeft gevolgd/gegeven, waaraan geen NEVOA PE punten zijn toegekend, kunt u met door invulling van de checklist een PE punten aanvraag indienen bij het secretariaat. Klik hier voor de checklist.